Hardware i sistemes

Dins dels nostres valors de compromís amb els clients els assessorem quan sigui necessari perquè la seva gestió de IT sigui la més senzilla i competent possible, assistint a reunions i coordinant si és necessària intervenció o implantacions amb altres proveïdors siguin de hardware o software.
Disposem de diversos tècnics preparats per a donar suport tant remot com presencial a totes les incidències i implantacions de Sistemes i Hardware que necessita la petita i mitjana empresa.

Cercant sempre els equips més adaptats a les necessitats de cada client

Estem especialitzats en suport a empreses que compten amb diverses seus, proporcionant mètodes eficaços d’accés remot a les dades de l’empresa com són citrix i Terminal Server.
Dins del nostre Manteniment Class, donem un servei preventiu al client, que li permet despreocupar-se dels sistemes passant a ser la nostra missió el correcte funcionament d’aquests.
Els nostres serveis de manteniment compten amb servei de préstec de material en cas d’haver de ser retirat, amb la fi que l’activitat del client no cessi.

Som distribuïdors de les principals marques del mercat com poden ser HP, HP Enterprise, Lenovo, Dell, Honeywell, Zebra, Epson, D-Link

Tenim una àmplia cartera de dispositius per a totes les tasques empresarials

Ordinadors i Portàtils

Servidors

TPV's

Impressores

Lectors de codis de barres

Impressores de Tiquets i Etiquetes

Consumibles, Paper i Etiquetes

Xarxes wifi

Pda’s i dispositius mòbils

Sistemes de Seguretat i Antivirus