Sempre alerta amb un antivirus complet

La complexitat i les tàctiques amb les quals els creadors de virus treballen, van canviant cada dia. Res està lliure d’una infecció, emails, pàgines webs, memòries usb, etc. Tenir un antivirus en els ordinadors de la teva empresa ajuda notòriament a controlar i bloquejar de manera efectiva aquests atacs

Partners oficials de Panda

La nova plataforma online, la facilitat d’instal·lació i els informes que es poden generar, ens ha donat la confiança per a instal·lar aquest programari als nostres clients.

Sempre estaràs segur

Tria protegir-te amb un antivirus segur que pot eliminar en tot moment qualsevol amenaça i poder protegir el teu equip sense cap problema amb un antivirus que ha funcionat des de fa molts anys i té un ampli servei de qualitat, mantenim l’antivirus perquè en cap moment falli.

Estadístiques de d'atenció

En tot moment, podrà comprovar, els ordinadors que tenen Panda instal·lat, els que ho tenen actualitzat i els que no, els virus, phising i adware detectat. A més as més, enviem informes diaris, setmanals o mensuals amb tota la informació de l’estat de l’antivirus.