PER A QUÈ ET PUGUIS OBLIDAR DE LA GESTIÓ DE SISTEMES

Aquesta és la nostra missió. Gestionant les necessitats en les noves tecnologies que requereix el teu negoci, detectant els processos necessaris i la correcta implementació i manteniment.

Per a aconseguir-ho, posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en les diverses parts del procés, que garantiran l’assessorament des del moment inicial fins a la correcta execució i manteniment del projecte. Tot això, amb la possibilitat de disposar de servei tècnic tant remot com in home.

Perquè, com en tot, cada cas concret necessita una resposta adequada. Diferents opcions de servei d’acord amb el teu tipus de negoci, només amb allò que realment necessites. Per això, la nostra cartera de clients va des de grans empreses multinacionals a professionals autònoms.

A Millorsoft Solucions de Hardware estem especialitzats en serveis professionals de programari i maquinari per a tot tipus d’usuaris, amb assistència tant remota com in situ.

Clients com Castell de Remei, Foto Llum, MJ Gruas, VBH, Paperera del Principat, Activa Distribució d’electrodomèstics, Grup JAC o Casa Delfin ja han confiat la gestió de sistemes al nostre equip.

 

PRESENCIA ONLINE

T’oferim un servei complet per a posar en marxa la teva presència en Internet.

SOFTWARE

 

Disposem de diverses solucions per a la gestió del seu negoci.

SISTEMES

 

Diferents opcions de servei d’acord amb el teu tipus de negoci.